This is an automatically generated PDF version of the online resource serbia.mom-rsf.org/en/ retrieved on 2021/12/09 at 15:55
Reporters Without Borders (RSF) & BIRN SERBIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN SERBIA LOGO
Reporters without borders

Nafisa Hasanova

Pre nego što se pridružila RSF, Nafisa je radila na Pridnjestrovskom mirovnom procesu za finsku Inicijativu za upravljanje krizama (CMI) pod vođstvom Martija Ahtisarija. Od 2012. do 2014. radila je kao sekretar za razvoj politika za Istočnu Evropu, Kavkaz i Centralnu Aziju u APRODEV-u, što je sada ACT alijansa EU u Briselu.

Od 2008. do 2012. Nafisa je radila kao menadžerka projekta EUCAM (EU monitoring u Centralnoj Aziji) i Evropskom centru za istraživanje javnih politika (CEPS i FRIDE) u Briselu. Nafisa poseduje diplomu mastera za interkulturnu komunikaciju i evropske studije sa Univerziteta za primenjene nauke Fulda u Nemačkoj. Stekla je osnovnu diplomu po završetku studija engleske filologije na Državnom institutu za strane jezike u Samarkandu u Uzbekistanu i sticala radno iskustvo radeći kao gostujući istraživač u CEPS-u 2007. godine, kao učešćem u programima obuke nemačkog Bundestaga (2006).    

  • Projekat napravljen od strane
    BIRN SERBIA
  •  
    Reporters without borders
  • Finansiran od strane
    BMZ